Pyhiinvaellukset vuonna 2019

Pyhiinvaellus Kreikkaan, 4.–13.9.

 

Athos-Säätiön pyhiinvaellus Kreikkaan suuntautuu tänä vuonna maan keskiosiin, Olymposvuoren ympäristön luostareihin. Pyhiinvaelluksen kokonaishinta sisältää mm. lennot, majoituksen, retket, opastuksen sekä päivittäisistä aterioista aamiaisen ja lounaan. Matkanjohtajina toimivat Hannu ja Anna Pöyhönen. Huom! Päivämäärä ja matkan kesto voi vielä hieman muuttua lentojen vuoksi. Matkan hinta määräytyy vuorokausien määrän mukaan.

 

Athosvuoren syksyn pyhiinvaellus, 24.9.–3.10.

 

Kyseessä on pyhiinvaellus miehille Ortodoksisen kirkon hengelliseen keskukseen, jonne on vaikea päästä erityisesti näin pitkäksi aikaa. Matkalla vieraillaan yli 10 luostarissa, skiitassa ja muussa kilvoituspaikassa pääasiassa laivoja ja vuokra-autoja käyttäen. Matkanjohtajana toimii Athoksen pyhiinvaelluksia jo pitkään järjestänyt TT Hannu Pöyhönen. Pyhiin­vaellukselle otetaan vain 10 ja sen hinta on 1.600 e sisältäen kaikki matkasta aiheutuvat ku­lut virvokkeita ja matkamuistoja lukuun ottamatta. Huom! Päivämäärät voivat vielä hieman muuttua lentojen vuoksi.

 

Pyhän Maan pyhiinvaellus, 1.–9.11.

 

Athos-Säätiö tekee syyskauden lopussa pyhiinvaelluksen myös Pyhään Maahan. Pyhiinvaelluksella tutustutaan sekä Jeesuksen elämän pelastushistoriallisesti tärkeisiin paikkoihin että Pyhän Maan historiallisesti merkittäviin ortodoksisiin luostareihin. Matkan yhteistyökumppanina on Pyhää Maata laajasti tunteva Nikos Karellos ja matkanjohtajana Athos-Säätiön toiminnanjohtaja TT Hannu Pöyhönen. Matkan tarkka ajankohta, kesto ja hinta tarkentuvat myöhemmin.